ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Θεολογίδη το 1979 υπό την μορφή ατομικής επιχείρησης με αντικείμενο την αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και την εμπορία των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά. Σήμερα η Αθανάσιος Θεολογίδης Ι.Κ.Ε. αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή πείρα στον χώρο των ανταλλακτικών οχημάτων.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ενδεικτικά, στο χώρο των λιπαντικών, η Αθανάσιος Θεολογίδης Ι.Κ.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ολλανδικής MPM International Oil Company B.V., από τους κορυφαίους προμηθευτές λιπαντικών οχημάτων στην Ολλανδία με πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει μέχρι και το 99% των αναγκών του παγκόσμιου στόλου αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων σκαφών θάλασσας και άριστο επίπεδο ποιότητας. Επιπλέον, η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γερμανικών Heyner GmbH και ALCA Mobil GmbH κορυφαίων προμηθευτών υαλοκαθαριστήρων, παιδικών καθισμάτων ασφαλείας και αξεσουάρ αυτοκινήτων στην Παγκόσμια αγορά, με προϊόντα που ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
ΣΤΟΧΟΙ

Με πλήθος άλλων μεγάλων brand names η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε. έχει σαν αποστολή να προμηθεύει την ελληνική αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου με κορυφαία προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τις ανταγωνιστικές τους τιμές. Με όραμα να πρωτοτυπεί με τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της και να αντιπροσωπεύει ότι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί στο χώρο των ανταλλακτικών, η εταιρία αναζητεί διαρκώς νέες συνεργασίες τόσο με εταιρίες του εξωτερικού με στόχο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.